Toriska linser

Toriska linser är anpassade för dig som är astigmatiker. De toriska linserna är slipade på ett speciellt sett som gör att ljuset korrigerar ditt brytningsfel och gör att du ser bra på alla avstånd. Du behöver alltså inte använda glasögon eller göra en ögonlaser bara för att du är astigmatiker. Däremot måste du räkna med att du inte kommer att se perfekt med linserna under de första dagarna eller veckorna om du aldrig har använt toriska linser tidigare. Det tar nämligen lite tid innan ögonen och hjärnan anpassar sig efter linserna men sedan kommer du att se riktigt bra.

Vilka toriska linser passar bäst för dig?

  • Toriska endagslinser är perfekta för dig som har torra och känsliga ögon eftersom de byts ut varje dag. De passar även bra för dig som är lite bekväm av dig och som vill slippa hålla på att tvätta linserna varje kväll.
  • Toriska månadslinser är ett bra val för dig som inte har några problem med dina ögon (bortsett från din astigmatism) och som vill komma billigt undan. 12 par månadslinser är såklart mycket billigare än 365 endagslinser.
  • Toriska dygnetruntlinser är ett vettigt alternativ för dig som vill se bra med linser tills du släcker lampan på kvällen och direkt när du vaknar på morgonen. Du slipper även sköta om dina linser dagligen och minskar risken för smuts under hanteringen.

Prisbild

Dessa priser kan du komma undan med om du köper linser på nätet via linserpånätet.net:

  • Endagslinser: 175 kr/mån för båda ögonen.
  • Dygnetruntlinser: 230 kr/mån för båda ögonen.
  • Månadslinser: 120 kr/mån för båda ögonen.

Comments are closed.