Jämför priser på linser online

I dag är det många svenskar som bär kontaktlinser i stället för glasögon. Anledningarna till varför en del väljer linser framför glasögon är förmodligen lika många som det finns linsbärare. Det kan bland annat ha att göra med att det känns friare att bära linser. Nackdelen är så klart att lagret behöver fyllas på med jämna mellanrum i och med att linser är en förbrukningsvara och inte sällan är de relativt dyra. Givetvis är synfelet också avgörande för priset!

Handla linser på nätet

Att köpa linser online har blivit allt mer populärt och det är inte så svårt att förstå varför. Det är smidigt då du kan göra det precis när du känner för det – oavsett om det är sent på kvällen och du ligger i soffan och slappar med din mobiltelefon eller din surfplatta. Dessutom är det väldigt enkelt och du får dina linser hemskickade till brevlådan inom ett par dagar. Sist men inte minst brukar du kunna köpa dina linser till ett bättre pris via internet och det är så klart en stor fördel.

Spara pengar – jämför linspriser

Numera är det väldigt enkelt att jämföra priser på linser som säljs hos olika återförsäljare online. Genom att göra en snabb prisjämförelse varje gång du ska beställa nya linser har du chansen att spara flera hundra kronor per år! Pengar som du kan ha roligt för på annat håll med andra ord.

Lensify är ett utmärkt exempel på en pålitlig prisjämförelsesajt med fokus på just linser. På den här hemsidan hittar du produkter som finns tillgängliga hos 11 svenska återförsäljare och det smarta är så klart att priserna alltid visas i realtid. Därmed är du säker på att du beställer de linser som är billigast när du behöver dem. Genom en snabb sökning på det varumärke du föredrar eller den sorts lins du behöver kommer du att se en lista med linser som passar dig.

Linspriser varierar varje månad

Något som de flesta förmodligen inte vet om eller har lagt märke till är att priserna på linser varierar mellan olika dagar i månaden. Detta är också en sak som är bra att ha koll på för att kunna köpa linser till det mest förmånliga priset. Exempelvis har det visat sig att ett genomsnittligt paket med linser kan variera med nästan 100 kronor från en dag till en annan precis i början på en ny månad. Likaså varierar priserna rejält i samband med löning. På själva löningsdagen brukar priserna sjunka varpå en ökning sker redan dagen därpå. Vill du läsa mer om vilken dag i månaden som är den bästa att köpa linser på nätet rekommenderar vi den här artikeln.

Det är lätt att fråga sig varför priserna på linser varierar så mycket beroende på vilken dag i månaden det är och det hela handlar kort och gott om konkurrens. Priskrig pågår mer eller mindre hela tiden online och detta är något du som konsument och kund kan utnyttja för att spara åtskilliga hundralappar varje år.

Comments are closed.