Dygnet runt linser

Det finns inte många andra linser som är så bekväma som dygnet runt linser. Om du använder dygnet runt linser behöver du inte ta ut dina linser på kvällen och sätta i dem i ögonen igen på morgonen. Dessa linser är gjorda av Silicon Hydrogel som släpper in 5 till 6 gånger mer syre än vanliga linser, vilket gör att dina ögon får det syre de behöver trots att du använder dina linser dygnet runt. Om du använder andra linser måste du ta ut dem på kvällen så dina ögon får den mängd syre de behöver.

Dygnet runt linser finns som både veckolinser och månadslinser, men det rekommenderas att man tar ut dem en gång i veckan oavsett vilken sorts dygnet runt linser du använder.

Är dygnet runt linser något för dig?

Dygnet runt linser är perfekta för dig som vill slippa tvätta dina linser dagligen. När du använder dygnet runt linser sätter du bara i linserna i ögonen på morgonen och låter dem sitta kvar dygnet runt i minst en vecka innan du behöver ta ut dem. Då slipper du tänka på linsskötsel.

Dygnet runt linser är ett utmärkt val för dig som ligger och läser i sängen eller surfar på mobilen på kvällen och som sedan inte känner för att gå upp och ta ut linserna innan du somnar. Om du är vaken under oregelbundna tider är dygnet runt linser också ett självklart val.

När du är ute och reser där saniteten kanske inte är den allra bästa är det mycket bra att använda dygnet runt linser eftersom du inte behöver ta ut linserna och tvätta dem.

Prisbild

Dygnet runt linser är faktiskt inte dyra alls, i alla fall inte om du köper dina linser på nätet. Om du handlar dina linser hos en av de linsbutiker som vi presenterar här på linserpånätet.net kan du skaffa dygnet runt linser från 600 kr/halvår för båda ögonen om du köper månadslinser. Veckolinser och två-veckolinser är något billigare per linspar.

Comments are closed.